فرآیند عمل در کشتارگاه صنعتی دام همدان به صورتی است که قبل از ورود دام به سالن های کشتار، دام به مدت 24 ساعت در سالن های انتظار گاوی و گوسفندی که به صورت مجزا از یکدیگر ساخته شده اند، نگهداری می شوند و پس از رفع اضطراب های ناشی از حمل دام که تأثیر زیادی در کیفیت گوشت دارد و انجام بازرسی های قبل از کشتار، دام به سالن های کشتار هدایت می شود و با حضور نماینده ولی فقیه و ناظر شرعی عمل ذبح شرعی توسط کادر مجرب که دوره تخصصی در این زمینه دیده اند، انجام میگیرد..
سالن های کشتار (گاوی -گوسفندی) با در نظر گرفتن گرفتن تمامی عوامل برای رعایت اصول بهداشتی و تجهیزات پیشرفته طراحی و ساخته شده است که چنانچه در هر قسمتی عوامل بیماری زا مشاهده گردد برای خارج کردن لاشه های مشکوک بیماری مسیرهای مناسبی در خط پیش بینی شده است و کلیه اجزاء و عوامل آلوده بلافاصله بعد از تشخیص واحد بازرسی بهداشتی از سالن کشتارمنتقل و از آنجا به تبدیل ضایعات برای تولید پودر گوشت منتقل می گردد.
در کلیه ایستگاه های خط کشتار استریل کننده ها و شستشو دهنده هایی وجود دارند که برای جلوگیری از آلودگی و عفونت های ثانویه پس از هر بار تماس اپراتورها با لاشه، دست و ابزار مورد استفاده استریل می شوند. انتقال لاشه ها در سالن کشتار و حرکت آن تا محل بارگیری به صورت اتوماسیون صورت می گیرد و تماس با لاشه بسیار اندک است. کلیه سطوح تجهیزات، دارای پوشش گالوانیزه و تمام استیل می باشد و کف سالن ها و دیوارها با پوشش های مناسب بهداشتی که امکان شست و شوی کامل را دارد فراهم شده و در کل یک مجموعه پیشرفته با ساز و کارهای پیش بینی شده در خط کشتار و سالن های آلایش امکان رعایت اصول و ضوابط بهداشتی را برای تولید یک محصول سالم و با کیفیت فراهم می نماید.
بسیاری از بیماری هایی که جزء بیماری های مشترک بین انسان و دام شناسایی شده اند از مصرف فرآورده های دامی آلوده و محیط های غیر بهداشتی و سنتی به وجود می آیند. این در حالی است که تولید گوشت در کشتارگاه های صنعتی امکان پیشگیری از بیماری های مشترک بین انسان و دام را فراهم می کند.
شرکت دامپروری و کشتارگاه صنعتی دام همدان با در اختیار داشتن چندین سردخانه و پیش سردکن با ظرفیت نگهداری در حد انبوه و همچنین با داشتن سیستم برق (دو مداره) امکان استفاده بهینه در مواقع اضطراری را در زمینه محصولات گوشتی و آلایشی دارد.
به کار گیری پرسنل متخصص و کارآزموده و بهره گیری از دامپزشکان مجرب و متعهد و راهنمایی و مساعدت اداره کل دامپزشکی استان همدان و نظارت نماینده ولی فقیه به عنوان ناظر بر ذبح شرعی و استفاده از تکنولوژی روز از اصلی ترین ارکان موفقیت این شرکت به شمار می روند